Alles over lidmaatschap

Tennissen bij TV Diever?

TV Diever is een gezellige tennisvereniging voor jong en oud. Ben je op zoek naar een vereniging om ontspannen een balletje te slaan of wil je liever intensief sporten, met of zonder training, je bent bij TV Diever aan het goede adres. Meld je aan als lid door het inschrijfformulier te downloaden en deze vervolgens ingevuld met een recente foto te sturen naar Yoko Tiemersma, Kalterbroeken 48, 7981EE Diever.

Contributie 2018

Men wordt senior in het kalenderjaar waarop de 18 jarige leeftijd wordt bereikt. Oftewel word je in 2018 18 jaar, dan betaal je in 2018 de seniorencontributie. Voor het betalen wordt gebruik gemaakt van een automatische incasso. Bij aanvang van het lidmaatschap krijgt men de gelegenheid om toestemming te verlenen tot het automatisch af laten schrijven van de contributie.

Senioren Junioren
€ 100,- € 62,-

Voor nieuwe leden hebben we een aantrekkelijke welkomstaanbieding. Namelijk 15 tennislessen èn lidmaatschap voor slechts € 100,- (senioren en junioren). Wilt u lid worden maar zonder tennisles, dan betalen senioren het eerste jaar € 60,- en junioren € 30,-.
NB. De korting voor nieuwe leden geldt alleen voor diegene die de laatste drie jaar geen lid van TV Diever zijn geweest.

Jeugdsportfonds

Woont u in de gemeente Westerveld en heeft u minderjarige kinderen? Dan biedt de gemeente een aantal regelingen waar u als ouder gebruik van kunt maken als u een lager inkomen heeft. Eén van die regelingen is het jeugdsportfonds. Het jeugdsportfonds betaalt de contributie, kleding en eventuele attributen voor uw kind. Hiervoor is in het jeugdsportfonds een bedrag van maximaal €225,- per kind per jaar beschikbaar. U kunt dit bedrag aanvragen via een tussenpersoon. Kim Dijkstra, beweegcoach van de gemeente Westerveld is één van die tussenpersonen. U kunt contact met haar opnemen via: beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl

Ouder-Kindpas

Uw kind is lid van TV Diever, maar u niet? Om toch samen met uw kind de baan op te kunnen gaan voor een potje tennis bieden wij de ouder-kind pas. Voor het luttele bedrag van € 15,- kan er een ouder-kind pas worden gekocht zodat je samen kunt gaan tennissen. Let wel, het is alléén bedoeld voor ouders om met hun kinderen te gaan tennissen, niet om als ouders onderling te gaan tennissen of met anderen de baan op te gaan.

Ledenpas

In geval van verlies, diefstal of ernstige beschadiging kan een nieuwe ledenpas worden aangevraagd bij de ledenadministratie. De kosten van een duplicaatpas bedragen ca. € 7,50.

Sleutels

Om toegang te verkrijgen tot het park heeft men een sleutel nodig. Met deze sleutel kan het toegangshek geopend worden, evenals de deur naar de kleedkamers. Een sleutel is verkrijgbaar bij Marjon Dijkstra.

Voor vragen m.b.t. het lidmaatschap kunt u contact opnemen met Yoko Tiemersma via 06-49300730 of via jgtiemersma@ziggo.nl
Beëindigen van het lidmaatschap altijd vóór 1 december.


Vereniging

  1. Tennisvereniging Diever voor sport èn spel
  2. Wie doet wat in de vereniging?
  3. Alles over lidmaatschap

Downloads


Vrijwilligers

Johannes Dongstra

Johannes Dongstra

(jeugdcommissie)

Sander Hoeve

Sander Hoeve

(jeugdcommissie)