Tennislessen seizoen 2019

Nieuwe leden

De tennisvereniging heeft voor nieuwe leden een mooie actie. Voor het bedrag van €100,- is men lid van de tennisvereniging en krijg je daarbij het hele seizoen tennislessen*. Ben je lid, dan mag je spelen op de tennisbaan zoveel je wilt. Senioren kunnen meedoen aan de toss (een onderlinge tennisavond) en voor de jeugdleden zijn er door het jaar diverse activiteiten, zoals een pannenkoekentoernooi en de ‘dolle tennisnacht’. Een inschrijfformulier lidmaatschap vind je in de rechter kolom. Wilt u nog meedoen met deze actie geef u dan zo snel mogelijk op.

Inschrijfformulieren tennislessen z.s.m. inleveren bij: Sander Hoeve, Koelgoorn 22, 7981EC Diever of via het e-mailadres sander@tvdiever.nl

Lessen voor leden

De lessen voor junioren en senioren worden verzorgd door onze trainer Sander Hoeve. Inschrijven kan via het formulier Aanmelden tennislessen 2019 (PDF). De lessen worden gegeven op dinsdag en donderdag.

Aantal personen (per les) Tijdsduur (minuten) Kosten (15 lessen)
8 50 € 95,- p.p.
4 50 € 150,- p.p.
2 30 € 10,- p.p.p.l.
1 30 € 20,- p.l.

Mocht men willen lessen voor een lesgroep met 8 personen en er zijn geen 8 lessers in de groep dan wordt de lestijd naar rato ingekort, dit geldt ook voor de andere groepsgroottes.

Voor jeugdleden is het volgend tarief vastgesteld.

Aantal personen (per les) Tijdsduur (minuten) Kosten (15 lessen)
8 50 € 80,- p.p.
1 30 € 15,- p.p.

Voor de jeugd vinden de lessen op dinsdag en donderdag plaats. Het bovengenoemde tarief is gebaseerd op een groepsgrootte van 8 personen.

De indeling van de lesgroepen, door de jeugdcommissie en de trainer, zal plaatsvinden op basis van leeftijd, tenniservaring en kwaliteiten. Ontstaan hierdoor kleinere groepen dan zal de lestijd naar rato worden ingekort.

*De tennislessen voor de nieuwe leden bestaan uit 10 lessen van een uur uitgaande van een groep van 8 personen. Is de lesgroep kleiner dan zal de lestijd of het aantal lessen naar rato worden ingekort.


Tennislessen

  1. Tennislessen seizoen 2019
  2. Op welke dagen is er les?
  3. Regels voor een goed verloop van de lessen
  4. Hoe laat heb je les en met wie?
  5. Speciaal voor junioren is er Tenniskids

Downloads (PDF)


Wie doet wat?

Sander Hoeve

Sander Hoeve

(tennisleraar)