Toss, competitie, toernooien en clubkampioenschappen

Toss en overige activiteiten op ons eigen sportpark

Ben je lid van Tennisvereniging Diever dan kun je uiteraard wanneer je maar wilt rustig een balletje slaan, maar je hebt ook de mogelijkheid om wedstrijden te tennissen. Je kunt in teamverband aan de competitie meedoen of je kunt je individueel of als koppel opgeven voor een toernooi in de omgeving of aan onze eigen toernooien en clubkampioenschappen meedoen.

Competitie

Op deze pagina op de KNLTB-website staat alle informatie over de twee teams die in
2019 meedoen aan de voorjaarscompetitie. Ook staan op de site de speeldata, plaats en tijden aangekondigd. TV Diever wordt dit jaar vertegenwoordigd door een Heren Dubbel team (17+, 3e klasse) en een Gemengd Dubbel team (17+, 3e klasse).

Op de woensdagavond speelt ons Dames Dubbel team (17+, 4e klasse). Ook zij hebben een pagina op de site van de KNLTB met alle informatie die je maar kunt bedenken.

Alle thuiswedstrijden van deze teams staan op de Google Agenda van TV Diever. Kom een keer langs om ze aan te moedigen.

Toernooien voor senioren door heel Nederland

Door heel Nederland worden er talloze toernooien georganiseerd. Op de site van de KNLTB staat een pagina waarop alle toernooien voor senioren per provincie staan gerangschikt. Voor elke provincie kan je een specifieke PDF downloaden met daarop alle gegevens.

Toernooien voor senioren+ spelers door heel Nederland

Ook in 2019 worden er ook voor de 50+/55+ spelers weer veel toernooien georganiseerd. Door heel Nederland. Op de site van de KNLTB vind je de volgende pagina waarop alle toernooien voor seniorentennis staan gerangschikt. Voor elke provincie kan je een specifieke PDF downloaden met daarop alle gegevens. Wil je in het district Groningen-Drenthe spelen dan bestudeer je deze PDF.

Mijn KNLTB pagina

Je kan ook zoeken op mijnknltb.toernooi.nl waar een schat aan informatie te vinden is over toernooien, competities en nog veel meer. Als je je inschrijft (om in te kunnen loggen) dan kan je ook nog eens alles aan je eigen pagina binnen toernooi.nl koppelen. Erg handig.

Tennissen kan je tot op hoge leeftijd.


Senioren

  1. Toss, competitie, toernooien en clubkampioenschappen
  2. Wat je moet weten als je competitie speelt
  3. De toss is er voor alle leden en leeftijden
  4. Toernooien en activiteiten

Wie doet wat?

Cock van den Heuvel

(penningmeester)

Lucette Abrahams

(verenigingscompetitieleider)