Feestelijke opening vernieuwde kantine 26 mei

De opening was een ware happening. Ook al vanwege het prachtige weer en een spannende wedstrijd van enkele toptennissers. Er zijn door Johannes Dongstra heel veel foto’s genomen. Wil je die zien, ga dan naar Google Foto’s. Veel kijkplezier!

Het zal niemand ontgaan zijn: de kantine van onze vereniging is afgelopen winter door een aantal leden flink opgeknapt en het resultaat mag er zijn! De nieuwe keuken is prachtig geworden en daarmee is de uitstraling van de kantine er een heel stuk op vooruit gegaan.

De vernieuwde kantine wordt dan ook feestelijk geopend, en wel op zaterdag 26 mei.

Vanaf 16.00 uur nodigen wij mensen uit om een balletje te komen slaan zodat men kennis kan maken met onze vereniging en banen. Het ballenkanon daagt iedereen (leden en niet-leden) uit, dus kom ook en neem je tennisracket mee!

Om 17.00 uur vindt de opening van de kantine plaats en daarna komt het hoogtepunt van de dag: vier toptennissers spelen een demonstratiewedstrijd op onze baan. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je genieten van tennisspel op topniveau.

Na afloop van de wedstrijd willen we de dag besluiten met een barbecue. Eet gezellig mee en meld je aan (uiterlijk zondag 20 mei) voor de barbecue.


Nieuws

  1. Op de komende maandagavonden is er een zomertoss
  2. Het gezelligheidstoernooi was meer dan ... gezellig
  3. Speciale actie voor nieuwe leden
  4. Openingstoss voor senioren en jeugd op zondag 31 maart a.s.
  5. Balltouch voor kids
  6. Baanonderhoud met de 'Losser-methode'
  7. TV Diever op Facebook
  8. Feestelijke opening vernieuwde kantine 26 mei

Surfen op het internet