Laatste nieuws

TV Diever gaat op slot

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. En deze gelden ook voor TV Diever.

… lees meer


Nieuwe Tennisleraar voor TV Diever

TV Diever heeft een nieuwe zeer enthousiaste tennistrainer kunnen aantrekken voor ons tennispark. Vele van de leden zullen hem wel kennen. Hij is jaren lid geweest van TV Diever en geeft nu les in Havelte. Laten we even voorstellen:

… lees meer


Speciale actie voor nieuwe leden

Tennissen is sportief en gezond. Een prima sport om tot op hoge leeftijd te spelen. Speciaal voor nieuwe leden heeft TV Diever een geweldige aanbieding. Wordt lid voor €105,- en krijg er 10 gratis tennislessen bij.

… lees meer


Ook in 2020 is Maandagavond Tossavond!!

Ook dit jaar is er weer op de maandagavond de niet meer weg te denken toss. Tot acht uur hebben we 3 banen tot onze beschikking en vanaf 8 uur 2 banen. Vanaf 8 uur wordt dan door onze nieuwe tennistrainer op 1 baan les gegeven.

… lees meer


Openingstoss voor senioren en jeugd op zondag 29 maart a.s.

Ja, het weer slaat om en de lente begint nu echt. Er zijn zelfs al zwaluwen gespot. Pak je tennisspullen en kijk of alles nog voldoet. Zijn de snaren nog strak gespannen? Anders snel even langs Sander Hoeve. Die weet er wel raad mee.

… lees meerWie doet wat?

Frans Holtzer

Frans Holtzer

(boekhouding)

Joop Vos

Joop Vos

(media)

Evy Hoeve-Last

Evy Hoeve-Last

(verenigingscompetitieleider)

Johannes Dongstra

Johannes Dongstra

(ledenadministratie)